Activitati recreative

In centrul de ingrijire Swiss Care, varstnicii sunt antrenati in diverse activitati fizice, mentale si spirituale de petrecere a timpului, lucrand astfel zilnic impotriva declinului fizic si psihic, dar si bolilor si dificultatilor fizice si emotionale prin care acestia trec.

Rezidentii pot socializa cu persoane din aceeasi generatie si se pot bucura de activitati specifice varstei si sanatatii lor.

Activitati cat mai diverse, potrivite varstei si conditiei de sanatate asigurand baza unei vieti active, intretinerea memorieri si a concentrarii.

In cadrul caminului nostru rezidentii beneficiaza de o serie de activitati cu caracter medical de recuperare, relaxare cat si activitati socio-culturale, astfel ei isi vor ocupa zilnic timpul intr-un mod placut, pentru un trai linistit si frumos.

Servicii profesionale de ingrijire pentru varstnici intr-un cadru modern cu personal calificat si aparatura de ultima generatie. Zona in care este situat centrul ofera un cadru natural deosebit fiind situat Peris, Ilfov intre raul Ialomița si lacul Snagov.